Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Presă Ulei Profesională 2200W

Cod: SLD 5
  • 10,500.00 lei


Adaugă
la favorite

Contacteaza-ne

0739 062 334

  • Livrare gratuită de la 1000 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Plata in rate lunare
  • Retur in 14 zile


Descriere

Presă Ulei Profesională 2200W - Pentru Toate Semințele Uleaginoase

Descriere: Dacă sunteți în căutarea unei modalități eficiente și profesionale de a obține ulei din semințele uleaginoase preferate, această presă de ulei este alegerea perfectă. Cu o putere de motor impresionantă de 2200W, acest echipament vă oferă rezultate rapide și de înaltă calitate.

Construită din material inoxidabil, această presă de ulei este concepută pentru durabilitate și igienă optimă. Design-ul său modern se potrivește perfect într-un mediu profesional, cum ar fi bucătării comerciale sau ateliere de producție.

Această presă de ulei este versatilă și poate fi folosită cu o varietate de semințe uleaginoase, asigurându-vă că veți obține uleiul dorit din fiecare tip de sămânță. Cu o capacitate de producție impresionantă de 20-25 kg de semințe pe oră, vă puteți aștepta la rezultate rapide și consistente, indiferent de volumul de lucru.

Un avantaj esențial al acestei prese de ulei este motorul cu bobinaj de cupru, care nu doar contribuie la performanța și eficiența echipamentului, dar asigură și o durată de viață mai lungă. Panoul digital vă oferă controlul complet asupra temperaturii procesului de presare. Cu posibilitatea de a ajusta temperatura în intervalul cuprins între 0 și 300 de grade Celsius, puteți obține uleiul perfect din fiecare tip de sămânță.

Indiferent dacă sunteți un bucătar profesionist, producător artizanal de ulei sau dețineți o afacere în industria alimentară, această presă de ulei profesională vă va oferi rezultate excepționale și eficiență sporită în procesul de obținere a uleiului din semințe.

Așadar, nu ezitați să investiți în această presă de ulei profesională de înaltă calitate, care vă va ajuta să extrageți uleiul pur și să vă dezvoltați afacerea într-un mod eficient și durabil. Contactați-ne astăzi pentru mai multe detalii sau pentru a programa o demonstrație a capacităților extraordinare ale acestei prese de ulei.


Spune-ți opinia

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

  • 10,500.00 lei

Suport telefonic: 0739 062 334

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

Cos
Livrare produse Agrofelix Livrare produse Plata securizata Agrofelix Plata securizata Livrare gratuita Agrofelix Livrare gratuita Telefon Agrofelix Telefon 0753.512.134